vineri, 29 noiembrie 2013

Scrisoare catre Mos Craciun!

Buna Mos Craciun.
Sunt Elena, am 7 ani si jumatate. Am rugat pe mama sa scrie pentru mine pentru ca inca nu stiu sa scriu. Sunt la clasa 0 la o scoala speciala, care ma indruma in tainele scrisului si ale cititului. Sunt sigura ca anul viitor voi scrie eu scrisoarea fara ajutorul mamei.
La aproape 3 ani am fost diagnosticata cu autism. Mamei i s-a prabusit lumea, dar cu ajutorul lui D-zeu si al oamenilor de bine am reusit! Mama a luptat pentru mine sa pot beneficia de terapia de care am nevoie sa fiu ca ceilalti. Sa ma pot bucura de copilarie ca si ceilalti.
Acum sunt bine. Am inceput sa vorbesc. Am un fratior si el este un sprijin mare pentru mine.
Acum ca stii cine sunt, sa iti spun ce imi doresc: Sa pot continua terapia de care am mare nevoie, fara de care nu as fi ceea ce sunt acum. Am nevoie mereu de puzzle noi, jucarii care sa ma ajute sa imi dezvolt abilitatile. Sunt fericita ca mama lupta pentru mine cu toate puterile dar nu are resurse pentru a-mi cumpara mereu ceva nou. Mai ales ca atunci cand cumpara trebuie 2! avand si un frate mai mic.
Iti multumesc Mos Craciun daca imi indeplinesti dorinta mea. Sunt o fetita vesela si prea sincera pentru lumea in care traim.
Iti multumesc daca iti faci timp sa citesti ce am scris!
Anul trecut am scris la fel si iti multumesc din inima ca ai citit si scrisoara mea, ajutandu-ma sa continui terapia de care am mare nevoie.
Cu drag o fetita zambareata, iubitoare Elena!

Ganduri spuse din suflet!

As vrea sa va scriu si eu cateva ganduri, ganduri venite din suflet.Desi recunosc, nu am talent in ale scrierii si povestirii sper ca ceea ce va voi spune ma va ajuta sa transmit trairile si sentimentele unui parinte care lupta pentru copilul lui sa fie bine.Recunosc sunt om in primul rand.Viata mea de 4 ani s-a schimbat.Este o viata transformata intr-o lupta continua pentru Elena, pentru ca ea sa fie ca ceilalti sa se poata bucura de copilarie asa cum toti copii o fac si nu in ultimul rand mare fiind sa se descurce singura in aceste vremuri destul de grele.Sunt o mama cu multe vise..va spun sincer muulte pentru copilasii mei, asa cum mama mea a avut pentru mine.Eu sunt singurul copil al mamei mele, un copil care a avut totul , mama m-a crescut singura , si pentru mine ma doare ca nu reusesc sa fac atat cat ar trebui pentru copilasii mei.Sunt mandra de Elena si Damian doi copilasi cu care D-zeu m-a inzestrat.Am incredere in D-zeu ca voi reusi sa o aduc la normalitate pe Elena.Am incredere ca se vor gasi mereu cai noi care sa ma ajute sa merg mai departe, sa pot spune la un moment dat ca Elena este bine, ca numai avem probleme de acest gen si ca lupta mea a dat roade, ca printesa mea are atuuri pentru a fi un om fericit!

duminică, 24 noiembrie 2013

Lucram intens terapie!

Am reinceput terapia datorita voua.! acum lucram 2 ore sambata si 2 ore duminica.Elena este foarte incantata si receptiva! va multumim ca ne-ati dat sansa sa reincepem si avem incredere ca nu vom mai intrerupe datorita lipsei banutilor.Avem sperante ca D-zeu nu ne va lasa .
Apropo de bucuria de pe blogul Danei Rogoz:
Am fost acuzata ca bucuria mea nu merita votul..ca bucuria mea nu e asa de importanta ca a altora...spun cu mana pe inima ca toate bucuriile sunt la fel, suntem egali in fata neputintei de face mai mult pentru copii nostrii.Si nu sunt egoista! sunt un parinte care lupta pentru copilul lui mai mult decat orice altceva, si care a mai dat si altora cat a putut asa egoist fiind.Va multumesc din suflet celor care ati fost alaturi de noi.Toti copilasii merita sa fie sanatosi si fericiti!

Ultima zi de vot!

Azi este ultima zi de vot! va multumesc din suflet ca ati crezut in noi si ca ne-ati votat! sanse numai avem dar speram ca afland cat mai multi de Elena vom fi ajutati sa mergem mai departe si sa-i putem oferi Elenei un viitor mai bun! Multumesc ca existati si ca nu ati pus la indoiala puterea Elenei de reusi si de a invinge aceasta probleme care o are!

luni, 18 noiembrie 2013

Mai avem o sansa!

pentru ca au fost multe cazuri umanitare am fost si noi alesi printre asa zisele finaliste! va rugam din suflet sa ne votati! nu ne-am pierdut speranta Se pare ca aici conteaza votul dvs! desi stiu ca sunt multi copilasi care au nevoie si noi avem pentru ca Elena sa fie bine.are nevoie sa fie ca ceillalti mai ales ca suntem asa aproape de normalitate! sa speram ca D=zeu ne va ajuta!

duminică, 17 noiembrie 2013

duminică, 10 noiembrie 2013

Mini vacanta foarte frumoasa!

Pentru ca puiutii au fost in vacanta in aceasta saptamana am hotarat sa nu stam acasa.
Am petrecut cateva zile frumoase departe de casa..pe locurile natale.Sincer imi era dor de locurile natale, de bunica mea de mama mea...de tot ce este acolo..Am fost la bunica mea , apoi am mers o zi la Prislop , un loc in care simti ca esti altfel si azi am incheiat mini vacanta la Ocnele Mari la salina -am mers special pentru copii ..Sper sa ne fie de folos.Ma bucur ca am cunoscut pe Ana Maria , Cristina si imi pare rau ca nu am reusit sa ma intalnesc cu Alina Stan si cu Mary .Dar promit cu viitoarea ocazie ne vom cunoaste.Multumesc lui D-zeu pentru aceste zile frumoase departe de lumea dezlantuita de acasa....().Elena e putin racita dar speram sa ne treaca.Amandoi copilasii s-au simtit super.Asta ma face sa cred ca aceasta mini vacanta a meritat sacrificiul de a vede/revedea locuri si oameni frumosi la suflet.Va pupam! Multumim pentru sprijinul vostru si pentru cuvintele frumoase.Aceste lucruri ma fac sa merg mai departe si sa cred ca va fi bine ! Doamne ajuta!

marți, 5 noiembrie 2013

Multumesc frumos Simona Lazar!

Multumesc frumos! Multumesc doamna Simona Lazar si doamna Dana Mergea ca m-a ajutat sa pot spune povestea noastra aici! sarut mana mult de tot tuturor!

luni, 4 noiembrie 2013

UN VOT O SANSA IN PLUS PENTRU ELENA!



va rugam sa ne votati! poate reusim sa castigam! este vorba de o suma importanta care ar ajuta foarte mult pe Elena!

duminică, 3 noiembrie 2013

Am reinceput terapia!

Am reinceput terapia! Dupa 3 luni de pauza! va multumesc din suflet celor care au crezut si cred in Elena! sper din suflet sa fiti alaturi de noi in continuare! avem nevoie de voi!

2 % pentru Elena!

Ne puteti ajuta cu donarea a 2 % incepand de acum pentru cei care au lucrat in acest an.Acum vor fi pentru asociatia noastra pentru Elena! va astept cu mesaje ! multumesc!