sâmbătă, 28 decembrie 2013

Bilantul anului 2013

Anul 2013 care desi a inceput cu multe sperante care s-au naruit datorita celor la care depusesem formularele cu 2 % in anul 2012 ne-au dat decat 1/3 din bani.Imi pusesem toata baza in acei 2 %! speram ca in acest an sa numai am acel stres zilnic legat de banii pentru terapia Elenei.Pana la urma datorita oamenilor de bine care nu ne-au lasat la greu am reusit sa razbim.Am lucrat terapie pana in august.Am intrerupt datorita costurilor mari cautand sa gasim pe cineva care sa lucreze un picut mai ieftin.Am gasit in octombrie.In toamna Elena a mers la scoala.Este o scoala unde s-a adaptat foarte bine ( am avut mari emotii).Face zilnic progrese.Sunt mandra de ea.Multumesc tuturor celor care ne-au ajutat in acest an! Multumesc ca ati crezut in Elena si in eforturile noastre de a razbi! Multumesc celor care ne-au donat 2 %! Acum chiar daca am adunat putine formulare fata de 2012 banii au inceput sa intre.Am reusit in 2013 sa facem asociatia noastra Asociatia Sa-i dam o speranta Elenei.O asociatia nascuta din dorinta noastra de a face mai mult pt Elena.Din dorina de a a duna acei 2 % , sa numai patim ca anul trecut cand ne-a fost inselata buna credinta si asteptarile.Multumesc si Asociatia Catalina-Copilarie Furata asociatie unde am depus formularele cu 2%.Singura care ne-a ajutat neconditionat.D-zeu sa va ajute , sa va dea copilasi sanatosi! ne dorim din suflet ca anul 2014 sa ne aduca sanatate si putere sa putem continua lupta noastra, in ciuda tuturor.Elena va avea nevoie si in acest an de terapie.Formularele cu 2 % sunt sansa noastra ca anul viitor in decembrie sa putem sa avem sansa de a lucra terapie atat cat Elena are nevoie.Va multumesc din suflet tuturor!

joi, 26 decembrie 2013

Craciun fericit!

Vreau sa multumesc tuturor celor care ne-au ajutat in acest an cu terapia Elenei! Celor care ne-au trimis hainute , celor care ne-au donat 2 %, celor care si-au rapit din timpul lor sa ne citeasca povestea! D-zeu sa va dea sanatate, fericire, implinirea tuturor dorintelor si sa aveti pe cei dragi mereu alaturi de voi! Sper din suflet ca nici in 2014 sa nu ne uitati.Lupta noastra continua si speram sa avem tot sprjinul vostru ! Sarut mana tuturor! 

vineri, 20 decembrie 2013

20% din impozitul pe profit al companiilor poate fi redirecţionat pentru cauzele nobile.

In temeiul Legii nr. 32/1994 privind sponsorizarea, cu modificarile si completarile ulterioare, coroborate cu cele ale 'Titlului II - impozitul pe profit' din Legea nr. 571/2003 privind Codul fiscal, oamenii de afaceri/firmele ar putea redirectiona 20% respectiv 3 la mie din impozitul pe profitul datorat Statului.

20% din impozitul pe profit al companiilor poate fi redirecţionat pentru cauzele nobile.

Pentru a putea fi dedusa din impozitul pe profit aferent anului fiscal 2013, suma redirecţionată nu poate fi mai mare de 3 la mie din cifra de afaceri, iar plăţile trebuie făcute până la 31 decembrie.

Acelasi lucru se aplica pentru un contract de sponsorizare semnat in oricare din lunile: martie, iunie, septembrie.
Astfel suma transferata in oricare din lunile amintite se recupereaza in luna imediat urmatoare,
scazandu-se din suma care trebuia platita in mod normal la stat.

Procedura prin care firmele pot redirecţiona o parte din impozitul lor pe profit constă în semnarea unui contract de sponsorizare cu ONG-ul care reprezintă cauza pe care managerii şi antreprenorii vor să o susţină.

Va multumim daca ne ajutati Asociatia Sa-i dam o speranta Elenei este nascuta din dorinta noastra de a face mai mult pt Elena care are nevoie de terapie ABA.

Elena si Damian la serbare

Am doi copilasi minunati! Ii multumesc lui D-zeu pentru aceste 2 minuni! Azi s-au descurcat super la serbare! Sper sa am putere sa lupt in continuare pentru ei.Va multumesc din suflet ca ne sunteti alaturi in fiecare azi!

miercuri, 4 decembrie 2013

Fii Mos Craciun pentru Elena!


2 % pentru terapia Elenei!

2 % pentru terapia Elenei! 2 % care ne-ar scoate din impas! Este un gest frumos si lipsit de obligatii.Speram ca in acest an sa veniti in sprijinul nostru pentru a putea strange cat mai multe ! Asociatia Sa-i dam o speranta Elenei este asociatia nascuta din dorinta de a o ajuta pe Elena! Este sansa ei de a avea resurse pentru a lucra atat cat are nevoie!