joi, 26 iunie 2014

Evaluare la doamna doctor Selea

Am fost azi la evaluare la doamna doctor Selea.Elena s-a simtit in largul ei acolo.Doamna foarte multumita de evolutia ei." S-a recuperat frumos" acesta a fost cuvantul doamnei..Mai avem de lucrat pe cognitiv si pe limbaj acolo avem carente dar eu per total vorbind sunt multumita de printesa mea scumpa.Va multumesc daca ne sunteti alaturi in aceasta lupta.Are sanse mari de recuperare asa a zis doamna doctor.Aceste cuvinte ma insotesc zilnic desi uneori simt ca ma prabusesc si imi vine sa renunt..Doamne iti multumesc pentru tot si voua celor care ne sunteti alaturi ma inclin in fata voastra!

duminică, 22 iunie 2014

A venit vacanta! Felicitari printesa mea scumpa!

O vacanta cu sanatate si cu zile frumoase doresc tuturor copilasilor!Sunt mandra de puii mei si de realizarile lor.Si multumesc domnului pentru puterea care mi-o da zilnic.Sper din suflet sa am si de acum incolo ca lupta continua....Elena mai are multe de invatat , lucru care este foarte costisitor. Ne dorim sa ii putem aisgura si din toamna terapia de care are atata nevoie si fara de care ea nu ar fi ajuns aici! Este o luptatoare si eu o voi sustine din tot sufletul meu si sper ca D-zeu nu ne va lasa la greu...Va multumesc tuturor celor care ne-au ajutat !

marți, 3 iunie 2014

Se apropie vacanta...

Elena in fiecare dimineata e cu gandul la "vacanta"....o inteleg, a obosit! Ii explic mereu ca mai are putin si gata va veni si vacanta si atunci ii va duce dorul scolii! Eu multumesc lui D-zeu ca acest an a mers bine.S-a adaptat usor la scoala si mai ales programului zilnic,Este mai puternica decat credeam..♡.Imi doresc sa lucram si peste vara ( asteptam sa mai intre restantele din 2 %de anul trecut ...) ....va multumesc din suflet ca ne sunteti alaturi zilnic! Din toamna va merge in clasa I..alte emotii....Sper sa gasesc mereu puterea de a zambi si de a lupta asa cum am facut pana acum....