joi, 19 februarie 2015

Avem momente cand ne simtim singuri impotriva tuturor!

Nu stiu de ce dar azi m-am trezit cu lacrimi in ochi.Stiu ca uneori suntem coplesiti de probleme, griji, si ca ar trebui sa fim tari , avem momente cand ne simtim ( noi parintii) singuri impotriva tuturor.
Imi aduc aminte fiecare clipa in care nu stiam incotro sa o apuc sa gasesc resurse si intelege  pentru terapia Elenei.Ma simteam neputincioasa..singura printre straini...si culmea ca pe une mergeai ti se inchideau usile in nas ...plecai cu lacrimi in ochi..autismul nu este considerat de lumea de rand ceva grav...fiecare gandeste in felul lui..dar eu nu pot! cand stiu ca trece timpul si maine, poimaine va trebui sa se descurce singura in viata fara noi parintii, si ca isi doreste sa fie ca ceilalti...Simt uneori ca ma lupt cu morile de vant si ca nu reusesc sa gasesc suficiente argumente pentru oameni sa inteleaga ca nu ne este usor ca si Elena este un copil care are acel zambet si dorinta de a fi ca ceilalti..
Scriu aceste randuri in speranta ca cei care citesc sa imi inteleaga framantarile si sa isi imagineze situatia in care suntem de 6 ani de cand am diagnosticat pe Elena...si iata ca peste 2 luni avem 9 ani...o lupta care e de durata si care speram sa o putem duce cu demnitate pana la capat.
Va multumesc ca v-ati rapit 2 minute din ale dumneavoastra si ati citit aceste randuri, si ati inteles ca nu este usor sa bati la usi inchise, sa apelezi la oameni sa iti doneze 2 %, ca nu este usor sa traiesti zilnic cu aceasta povara...

miercuri, 11 februarie 2015

Ne apropiem cu pasi repezi de 9 ani

Elena are azi 8 ani si 9 luni..ne apropiem cu pasi repezi de 9 ani.Doamne ce a trecut timpul! parca prea repede...uneori mi se pare ca lupta nu se mai termina..ca este tot mai greu..Ma bucur din suflet pentru fiecare progres al ei si sper din suflet sa fie bine.

duminică, 8 februarie 2015

Gata vacanta!

Am avut o saptamana de vacanta intre semestre! Am fost la film , si in alta zi la muzeul Antipa.Este un loc unde am mai fost si ne reintoacem cu placere.Copilasii au fost fericiti ca au revazut animale, pasari imapaiate.
In fiecare zi am lucrat la matematica sperand ca matematica devina mai usoara pentru Elena.
Ne rugam la D-zeu sa fim sanatosi .De acum avem aproape 2 luni de scoala pana la urmatoarea vacanta.Mult succes printesa mea! Ne bucuram pentru fiecare progres pe care il faci!

miercuri, 4 februarie 2015

Am fost la film!

Azi am fost pentru prima oara la Cinema cu Elena.( si Damian ).Elena a stat foarte cuminte cele 90 de minute , numai spun ca a trait ce s-a intamplat acolo.Ma bucur din suflet ca am mers si mai ales ca am adus bucurie copiilor.Am vazut Paddington la recomandarea unei mamici tare dragi mie ( Multumesc mami draga ),