duminică, 21 iunie 2015

Asociatia noastra implineste azi 2 ani!

Au trecut 2 ani...a fost greu...dar am reusit...multumesc lui Dumnezeu pentru darurile Lui! Asociatia Sa-i dam o speranta Elenei facuta cu multe sacrificii exista si sper din inima ca este o portita deschisa spre un vis implinit!

vineri, 19 iunie 2015

A venit vacanta!

A mai trecut un an...un an greu..am mai crescut un an..au crescut si cerintele la scoala..dar printesa mea a facut fata destul de bine.Am laut premiul II.Sunt mandra de ea si de tot efortul ei de a invata.Sunt contienta ca inca ne lipseste acea motivatie ( de ce merg la scoala? de ce trebuie sa invat? ) dar speram ca Dumnezeu o va lumina si o va face sa inteleaga aceste lucruri.
Multumesc intregii echipe de la scoala Doamnelor care lucreaza cu ea si doamnei cu care face terapie.Vom lua vacanta de la scoala dar terapie vom continua.Multumesc lui Dumnezeu pentru puterea ce i-o rimite printesei mele de a lupta pentru a ajunge ca ceilalti.
A venit randul si lui Damian...am incheiat si la el o etapa..de la toamna suntem clasa 0.Au trecut 3 ani de gradinita in care puiul meu cel mic a invatat multe si pentru care sunt mandra de el.Am mari emotii la toamna , dar sunt sigura ca el este un baiat puternic si va REUSI.
Imi doresc din inima ca puiutii mei sa fie fericiti , sa aiba succes la scoala, sa aiba sanatate si nu in ultimul rand eu vreau mai multa putere sa trec peste obstacole..ma simt uneori neputincioasa in fata tuturor provocarilor.
Va multumesc din inima ca ne sunteti alaturi si sper ca in aceasta vacanta sa avem liniste si sa ne bucuram de ea!